ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
Εξοικονομήστε 6 ευρώ αγοράζοντας μαζί αυτά τα δύο διαδικτυακά μαθήματα. Θα προστεθείτε και στις δύο ομάδες του Facebook
* Σε περίπτωση που έχετε διαφορετικό όνομα στο facebook από αυτό που κάνατε την παραγγελία σας θα πρέπει να το γράψετε στα σχόλια στη παραγγελία σας.
Αυτό είναι ένα διαδικτυακό σεμινάριο με πληρωμή. Για να έχετε πρόσβαση σε αυτή την ομάδα που είναι τo video και τα αρχεία, πρέπει να αγοράσετε το μάθημα πρώτα. Σας παρακαλώ να πληρώσετε με κάρτα ή Paypal ή Klarna και ΟΧΙ αντικαταβολή, επίσης να επιλέγετε παραλαβή από το κατάστημα για να μην χρεώνεστε τα έξοδα αποστολής . Αν θέλετε να πληρώσετε στο μαγαζί να κάνετε την παραγγελία με παραλαβή από τον χώρο μας και θα σας στείλουμε την πρόσκληση για το group μόλις πληρώσετε.
MUDCAKE
Μόλις πληρώσετε για το μάθημα, μέσα σε μία εργάσιμη ημέρα θα λάβετε μια πρόσκληση για να συμμετάσχετε στην ομάδα https://www.facebook.com/groups/1570069120612853 ή μπορείτε να ζητήσετε να μπείτε και θα σας κάνω αποδοχή μόλις ενημερωθώ για την πληρωμή. θα έχετε πρόσβαση στο βίντεο και τα αρχεία. Μετά την αγορά, αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το μάθημα βίντεο, μπορείτε να την γράψετε σε αυτήν την ομάδα κι εγώ ή κάποιο μέλος του προσωπικού μου θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Σε αυτή την ομάδα θα βρείτε ένα βίντεο με εμένα, τη Σαμάνθα, που φτιάχνω τη διάσημη συνταγή μου για mud cake. Μοιράζομαι αυτή τη συνταγή με τους μαθητές μου στα δια ζώσης σεμινάρια στη σχολή μου από το 2012. Όμως, με τα χρόνια, πολλοί άνθρωποι που δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν στη σχολή μου ζητούσαν διαδικτυακά σεμινάρια, οπότε επιτέλους το έκανα πραγματικότητα! Στο βίντεο παρασκευάζω, ψήνω και κόβω το νόστιμο mud cake μου. Δίνω πολλές συμβουλές και πληροφορίες για το πόσο καιρό διατηρείται φρέσκο, πώς να το αποθηκεύετε, ποιο μέγεθος να ψήνετε ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που χρειάζεται να κεράσετε κ.λ.π. Μαζί με το βίντεο, θα βρείτε χρήσιμα αρχεία για το πώς να προσαρμόσετε τη συνταγή ανάλογα με το μέγεθος και το σχήμα του ταψιού που χρησιμοποιείτε, κ.λ.π.
Θα μάθετε επίσης :
- πως να κάνετε την βουτυρόκρεμα πιο λευκή
- Πόση κρέμα να χρησιμοποιήσετε ανάλογα με το μέγεθος και το σχήμα της τούρτας.
-συνταγή για τη κρέμα σοκολάτα φράουλα
Γιατί είναι διάσημο το mud cake μου; Όταν άρχισα να φτιάχνω τούρτες με ζαχαρόπαστα που είναι και «τέχνη», οι συνταγές ήταν συνήθως για ένα στεγνό κίτρινο κέικ. Ήθελα ένα πιο υγρό κέικ, που να είναι νόστιμο αλλά και σφιχτό όταν θα έπρεπε να κάνω 'γλυπτική' σε μία τούρτα Ένα κέικ που να μην στεγνώνει εύκολα, γιατί κάποιες τούρτες χρειάζονται πολλές μέρες για να ολοκληρωθούν! Επίσης, ήθελα και μια τούρτα που να ταιριάζει στο ζεστό ελληνικό κλίμα. Έτσι, έμαθα για το mud cake - χρησιμοποιούνταν στην ''ζεστή'' Αυστραλία ως εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό κίτρινο κέικ. Πειραματίστηκα για πολύ καιρό ώστε να δημιουργήσω τη δική μου συνταγή που να έχει υπέροχη γεύση αλλά που θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε κέικ «γλυπτικής». Ήθελα επίσης να ενθουσιαστεί ο ελληνικός ουρανίσκος και έτσι τελικά επινόησα τις δικές μου συνταγές για κρέμες, που θα χρησιμοποιούνταν ως γέμιση. Όταν άνοιξα για πρώτη φορά τη σχολή μου, πολλοί από τους μαθητές που έρχονταν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, έρχονταν κυρίως για να πάρουν τη συνταγή επειδή είχαν ακούσει ότι είναι τόσο υπέροχη!
Ganache 101
Γιατί είναι σημαντικό αυτό το μάθημα; Δεν μπορείτε να έχετε λεία και ίσια ζαχαρόπαστα αν η βάση από κάτω δεν είναι λεία και ίσια! Δεν μπορείτε να τρέξετε αν δεν μάθετε πρώτα να περπατάτε. Είναι πολύ σημαντικό να μάθετε πώς να φτιάχνετε σωστά τη γκανάζ σας, να την εφαρμόζετε σωστά και να την κάνετε λεία, λεία, λεία! Όχι μόνο προσφέρει τέλεια βάση για τη ζαχαρόπαστα, αλλά είναι επίσης σημαντική ως φράγμα για να κρατήσει τη γέμιση κρέμας μέσα, από το να χυθεί έξω. Από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ γκανάζ για επικάλυψη της τούρτας πριν τοποθετήσω τη ζαχαρόπαστά μου, δεν χρησιμοποίησα ποτέ ξανά βουτυρόκρεμα! Αυτή χρησιμοποιούν όλοι οι επαγγελματίες. Θα σας δείξω πώς να καλύψετε στρογγυλές και τετράγωνες τούρτες με γκανάζ χρησιμοποιώντας 3 διαφορετικές τεχνικές.
Σε αυτό το διαδικτυακό μάθημα θα μάθετε:
- πώς να φτιάχνετε τέλεια λεία, μεταξένια γκανάζ ανεξαρτήτως καιρού.
- πώς να μην χαλάσετε τη γκανάζ σας και πώς να τη σώσετε αν το κάνετε.
- ποια υλικά χρησιμοποιώ για τέλεια γκανάζ.
- πώς να αποθηκεύετε τη γκανάζ.
- 3 τεχνικές για να καλύψετε στρογγυλές και τετράγωνες τούρτες με γκανάζ με τέλεια αιχμηρές γωνίες.
Θα λάβετε αρχεία με τις αναλογίες για διαφορετικούς τύπους σοκολάτας για το καλοκαίρι και τον χειμώνα, καθώς και ένα excel που θα υπολογίσετε αυτόματα πόση γκανάζ χρειάζεστε ανάλογα με το μέγεθος της τούρτας σας!
Στα σεμινάρια ΔΕΝ γίνεται έκπτωση σε πελάτες χονδρικής..